WCM Network: 
 


Go Back   mmorpgforum.net > Machinima > WarcraftMovies.com > Movie Making
Register Projects FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-02-2008, 01:01 PM   #51
Thiras
Senior Member
 
Thiras's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 528
Thiras is unknown at this point
No. You'll have to buy the full version of fraps.
Thiras is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2008, 01:29 PM   #52
kiahann
Senior Member
 
kiahann's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: USA
Posts: 900
kiahann is notable
As Thiras said you can't get the full version without paying for it that would be illegal. if you didn't catch his drift
__________________
ModSquad Warcraftmovies.com
kiahann is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2008, 09:53 AM   #53
Ashuren
Initiate
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 14
Ashuren is an unknown quantity at this point
How do you get rid of the fraps logo on your videos?

Cant get rid of it no matter what I do' and worse yet, when I have multiple models in a single set scene, I end up with two or more logos overlapping and covering the thing.

Anyone have any ideas as to how I can fix this problem?
Ashuren is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2008, 05:46 PM   #54
Book
Initiate
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 3
Book is an unknown quantity at this point
Would it be an idea to save my raw clips on an external disk? Connected with a regular USB. Or wouldn't it handle it?
Book is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2008, 09:20 PM   #55
Thiras
Senior Member
 
Thiras's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 528
Thiras is unknown at this point
It can't handle direct recording very well, but if you record it to your internal hd you can copy the files to the external one afterwards.
Thiras is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2008, 07:19 AM   #56
Book
Initiate
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 3
Book is an unknown quantity at this point
Thanks, Thiras.
Book is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2008, 09:39 AM   #57
uribemike
Initiate
 
uribemike's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: mex
Posts: 2
uribemike is an unknown quantity at this point
ty thiras.... well i need do this for the leagl way
uribemike is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2008, 02:50 PM   #58
Druanna
Initiate
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1
Druanna is unknown at this point
I'm trying to figure out how folks record the great movies without the interface showing, yet they can still emote, talk, etc.

I know that Alt-Z turns off my interface, but when I do that, all I can do is pan the camera around or run. For example, I can't type /dance and have my toon start dancing. I type /dance and nothing happens.

Anyone know how folks turn off the interface but are still able to interact with their toons and make them do things?
Druanna is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2008, 06:57 AM   #59
Defiled
Initiate
 
Defiled's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1
Defiled is unknown at this point
When I record with fraps, it displays random vertical lines of color on the recording after it's saved. I've tried changing my ingame WoW settings but nothing seems to work.
Defiled is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2008, 01:34 PM   #60
kiahann
Senior Member
 
kiahann's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: USA
Posts: 900
kiahann is notable
Quote:
Originally Posted by Druanna View Post
I'm trying to figure out how folks record the great movies without the interface showing, yet they can still emote, talk, etc.

I know that Alt-Z turns off my interface, but when I do that, all I can do is pan the camera around or run. For example, I can't type /dance and have my toon start dancing. I type /dance and nothing happens.

Anyone know how folks turn off the interface but are still able to interact with their toons and make them do things?
I'm pretty sure they do them with binds atleast that's how I did it. with my g15 keyboard.




Quote:
Originally Posted by Defiled View Post
When I record with fraps, it displays random vertical lines of color on the recording after it's saved. I've tried changing my ingame WoW settings but nothing seems to work.
That sounds like it could be a video card issue what kind of card do you have?
__________________
ModSquad Warcraftmovies.com
kiahann is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Forum time (GMT) 09:48 PM


Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.